Be Aware Security

Be Aware Security

De diensten van Be Aware Security zijn te splitsen in twee deelgebieden:

- Preventieve beveiliging


Lees meer

- Actieve beveiliging

Lees meer

Waarom kiest u voor ons

1

Horecabeveiligers


Be Aware Security is gespecialiseerd in het leveren van ervaren horecabeveiligers. Wij noemen deze personen geen portiers, maar gastheren en -vrouwen. Goed opgeleide en getrainde personen met ruime ervaring, representatief en communicatief sterk. Uitgaan in de horeca is en blijft een hot item in de maatschappij en in de politiek. Kies daarom voor een betrouwbare en professionele partij.


2

Persoonsbeveiliging


Persoonsbeveiliging is een vak apart. Het is een tak van sport waar men logisch en tactvol moet kunnen handelen, en waar men in moet staan voor de veiligheid van de klant. Dit vergt veel training. Be Aware Security zorgt er daarom voor dat haar gastheren en -vrouwen regelmatig specialistische trainingen ondergaan. Zo kunnen wij continu de kwaliteit van onze diensten waarborgen. De maatschappij verhardt en conflicten worden steeds vaker met geweld afgehandeld in plaats van met woorden. Het spreekt voor zich dat u als klant daar geen slachtoffer van mag worden.

4

Risk assessments


Met behulp van IRIS security management en DHM security management kan Be Aware Security uw huidige staat van beveiliging en veiligheid toetsen. Ook kan hiermee een nieuw aan te brengen beveiligingsniveau worden bepaald als basis voor de toekomst. Hierdoor krijgt u een gedegen inzicht in de staat van uw beveiliging en veiligheid van uw zaken en of personen.


3

Evenementen


Evenementen worden emotioneel beleefd. Be Aware Security heeft al vele jaren de knowhow van voorbereiden, plannen en uitvoeren van evenementen in huis, zowel groot als klein. De bezoekers van uw evenement willen natuurlijk genieten in een ontspannen omgeving. Be Aware Security zorgt voor die ontspannen omgeving. Door niet te nadrukkelijk op de voorgrond te treden blijft de ontspannen sfeer gewaarborgd, maar is de veiligheid niet in het geding.

Visie en Missie

Be Aware Security wil de kwaliteit in het leven van klanten, medewerkers en iedereen die met Be Aware Security te maken heef vergroten en een toonaangevend bedrijf zijn in alle branches waarin zij actief is.

Deze visie realiseren we door een vernieuwend beveiligingsbedrijf te zijn en blijven voor horeca, artiesten, evenementen en V.I.P. en te blijven investeren in de beste concepten en service. Dit alles uiteraard met de juiste prijs / kwalliteit verhouding.

Daarnaast streeft Be Aware Security naar een creatief en inspirerend werkklimaat voor haar medewerkers, en wil het een verantwoordelijk bedrijf zijn in de maatschappelijke omgeving. Het beoogde resultaat is dat wij een waakzaam, gezond en dienstbaar bedrijf zijn en blijven.