Be Aware Security

Be Aware Security

- Preventieve beveiliging

Lees meer

Actieve beveiliging

Om uw risico tot een minimum te beperken levert Be Aware Security ook actieve beveiliging. De medewerker van Be Aware Security heeft oog voor onveilige situaties en voorkomt problemen door alert, kordaat en klantvriendelijk op te treden. De gastheren en -vrouwen van Be Aware Security zijn discreet. Veiligheid staat altijd voorop, maar dienstverlening is net zo belangrijk.

Terug

Visie en Missie

Be Aware Security wil de kwaliteit in het leven vergroten van klanten, medewerkers en iedereen die met Be Aware Security te maken heeft, en wil een toonaangevend bedrijf zijn in alle branches waarin zij besluit actief te zijn.

De visie realiseren door een vernieuwend beveiligingsbedrijf te zijn voor horeca, artiesten, evenementen en V.I.P. Be Aware Security investeert om de beste concepten en service te bieden aan onze klanten met de juiste prijs / kwalliteit verhouding.

Daarnaast streeft Be Aware Security naar een creatieve en inspirerend werkklimaat voor haar medewerkers, en een verantwoordelijk bedrijf te zijn naar de maatschappelijke omgeving. Het beoogde resultaat is, dat wij een waakzaam, gezond en dienstbaar bedrijf zijn en blijven.