Be Aware Security

Be Aware Security

- Actieve beveiliging

Lees meer

Preventieve beveiliging

Een groot gedeelte van de dreiging die zich op een specifiek persoon of bedrijf richt, is te voorkomen door preventieve maatregelen te nemen. Deze maatregelen zijn bedoeld om schade te voorkomen en uitbreiding van de ontstane schade te beperken. Expertise in bijvoorbeeld camerabeveiliging, maar ook het maken van veiligheidsplannen, ontruimingsplannen en risico analyses is in ruime mate vertegenwoordigd binnen Be Aware Security.

Terug

Visie en Missie

Be Aware Security wil de kwaliteit in het leven vergroten van klanten, medewerkers en iedereen die met Be Aware Security te maken heeft, en wil een toonaangevend bedrijf zijn in alle branches waarin zij besluit actief te zijn.

De visie realiseren door een vernieuwend beveiligingsbedrijf te zijn voor horeca, artiesten, evenementen en V.I.P. Be Aware Security investeert om de beste concepten en service te bieden aan onze klanten met de juiste prijs / kwalliteit verhouding.

Daarnaast streeft Be Aware Security naar een creatieve en inspirerend werkklimaat voor haar medewerkers, en een verantwoordelijk bedrijf te zijn naar de maatschappelijke omgeving. Het beoogde resultaat is, dat wij een waakzaam, gezond en dienstbaar bedrijf zijn en blijven.