Be Aware Security.

Wie zijn wij

Beveiliging en bewaking draait er mede om dat uw bedrijfsproses niet ontwricht wordt.Be Aware Security werkt met gastheren en -vrouwen die speciaal geselecteerd zijn om uw gasten op een proffesionele en dienstverlenende manier te voorzien van alle veiligheid en comfort. Door de proffesionaliteit en het dienstverlenend inzicht van de gastheren en -vrouwen maken en houden zij evenementen en horeca gelegenheden zo veilig mogelijk. Specialisten dus, die als geen ander weten hoe om te gaan met de bezoekers en de sfeer van evenementen en horeca gelegenheden. Voor evenementen is het ook mogelijk om een veiligheidscoördinator van Be Aware Security in te schakelen voor het schrijven van veiligheidsplannen en het leveren van alle overige expertise op het gebied van beveiliging.

Be Aware Security is door het Ministerie van Justitie als volwaardig particuliere beveiligingsorganisatie erkend onder vergunningsnummer: ND 1786


Terug

Waarom kiest u voor ons

1

Be Aware Security bestaat uit -
een hecht team van specialisten, afkomstig uit verschillende branches.

2

Be Aware Security combineert -
enthousiasme en persoonlijkheid met ervaring en vaardigheid. Wij hebben een fulltime en een parttime team dat uw evenement in goede banen leidt.

3

Be Aware Security investeert -
in mensen en voelt zich betrokken bij de maatschappelijke problemen van deze tijd.

4

Be Aware Security staat voor -
het waarborgen van de veiligheid in zowel het publieke domein als in het private domein.

Een greep uit onze geschiedenis

To Serve and Protect


Fred Beveiligt

Van Sta Vast Veiliheidsadvies

St. Cure for Cancer

Bar Dining Mystique


St. Make a Wish